Veelgestelde vragen

Op zoek naar een antwoord, of wil je weten wat je precies van ons kunt verwachten? Je vind de meest gestelde vragen in het overzicht hieronder. 

Personaliseren

Witte achtergronden worden door ons niet gegraveerd, enkel de daadwerkelijk afbeelding zal dus te zien zijn. 

Nee, foto’s worden door ons helaas niet geaccepteerd, wij graveren enkel afbeeldingen zoals tekeningen, logo’s of andere afbeeldingen die niet door een camera zijn gemaakt. 

Helaas is het niet mogelijk om aangeleverd materiaal te graveren, wij werken enkel met onze eigen producten. Dat komt omdat ieder materiaal anders reageert op onze laser. 

Een afbeelding kun je uploaden in kleur, maar kunnen we niet in kleur graveren. Deze zal dus in verschillende tinten gegraveerd worden, net als een zwart-wit afbeelding. Voor het mooiste resultaat kies je voor een afbeelding met een hoog contrast (zwart/wit).

Een gravering wordt niet zo zwart als in de editor, maar uiteraard proberen we deze zo donker mogelijk te houden. Graveringen op hout zijn altijd afhankelijk van de houtkleur zelf, hout is een natuurproduct waardoor resultaten kunnen verschillen. 

Verzending en bezorging

Bestellingen die vandaag zijn gedaan worden uiterlijk de volgende werkdag aan de koerier overgedragen. Zodra we je bestelling verzenden ontvang je van ons een track en trace om de status van je bestelling in de gaten te houden.

Zodra je pakketje wordt verstuurd ontvang je van ons een e-mail met daarin de track en trace code.

We rekenen 5,95 verzendkosten binnen Nederland. Voor België geldt een verzendtarief van 8,95.

Op dit moment hebben wij geen afhaaladres, bestellingen kunnen dus enkel verzonden worden.

Bestellingen

Zodra je pakketje wordt verstuurd ontvang je van ons een e-mail met daarin de track en trace code.

Het annuleren van een bestelling kan alleen als deze nog niet betaald is. Is de bestelling al wel betaald maar wil je hem toch annuleren? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@mistermojo.nl en vermeld daarbij je ordernummer. Dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen.

Heb je vandaag een bestelling geplaatst, dan wordt hij uiterlijk de volgende werkdag verzonden. Uiteraard ontvang je van ons een e-mail met daarin een track en trace code om jouw bestelling te volgen.

Omdat het hier om gepersonaliseerde producten gaat kunnen wij deze helaas niet retour nemen.

Na het afronden van jouw bestelling ontvang je van ons automatisch een BTW-factuur.

Zeker, bij bestellingen groter dan vijf stuks kun je ons een bericht sturen. Neem daarvoor contact met ons op via dit formulier.

Producten

Op dit moment richten wij ons met name op het maken en personaliseren van borrelplanken en glazen. Mogelijk dat hier in de toekomst nog verandering in komt. 

Veel van de borrel- en snijplanken die we aanbieden zijn geolied. Dat wil zeggen dat deze zijn voorzien van een oliecoating waardoor ze langer mee gaan. Door je houten plank goed te onderhouden kan hij jaren lang mee.

Hout is een natuurproduct. Het kan dus voorkomen dat er wat kleurverschil aanwezig is ten opzichte van de gemaakte foto. Dit staat natuurlijk los van de kwaliteit die u van ons mag verwachten. 

Hout is helaas niet geschikt voor in de vaatwasser. We raden dit dan ook af om kromtrekken en mogelijke beschadigingen te voorkomen. Om de borrelplanken schoon te houden raden we daarom aan deze af en toe af te nemen met een vochtige doek en goed te laten drogen voordat deze wordt opgeborgen. 

Ja, al onze glazen zijn geschikt voor de vaatwasser, zelfs met gravering.

Voor grote bestellingen (vanaf 100 stuks) kunnen wij ook maatwerk voor u regelen. Neem daarvoor contact met ons op via het volgende formulier

Zeker, bij bestellingen groter dan vijf stuks kun je ons een bericht sturen. Neem daarvoor contact met ons op via dit formulier.

Betalen

Betalen op MisterMojo.nl kan via diverse betaalmethoden. Hieronder vind je onze mogelijkheden:

  • IDeal
  • Paypal
  • Google Pay
  • Bancontact
  • Mastercard

Ja, kies tijdens het afrekenen voor de optie ‘Overboeking’, daarna ziet u een overzicht met de betaalgegevens zodat u het bedrag kunt overmaken. Houd er wel rekening mee dat het klaarmaken en verzenden van uw bestelling hierdoor langer in beslag kan nemen. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang direct 10% korting op je aankoop!

De waardering van mistermojo.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 30 reviews.