Afscheidscadeau collega: Gepersonaliseerde geschenken en andere tips

Een afscheidscadeau bedenken voor een vertrekkende collega is een hele opgave. Na alle tijd die jullie samen op de werkvloer hebben doorgebracht, wil je je collega graag een origineel bedankje geven. Een persoonlijk afscheidscadeau waarmee je je waardering uitspreekt, en waar je collega echt iets aan heeft. Maar hoe vind je dat perfecte afscheidscadeau?

In deze blog vind je tips voor het bedenken van een afscheidsgeschenk, en geven we je een idee voor een bijzonder gepersonaliseerd afscheidscadeau waar je collega gegarandeerd blij mee zal zijn.

Origineel afscheidscadeau collega: De borrelplank van Mister Mojo

Wat is een origineel afscheidscadeau voor een vertrekkende collega? Wanneer jullie jarenlang hebben samengewerkt, is het waarschijnlijk eenvoudig om een mooi geschenk te bedenken. Kennen jullie elkaar nog niet zo goed, dan is het lastiger om een gepast cadeau voor je collega te vinden.

Kies dan voor een afscheidscadeau van Mister Mojo: een gepersonaliseerde houten borrelplank, gegraveerd met een speciale boodschap voor je collega. Met onze ontwerptool voeg je in een handomdraai een persoonlijke boodschap toe aan de door jou gekozen borrelplank. Het geven van een uniek afscheidsgeschenk aan je collega is zo supersimpel.

Personaliseer je afscheidsgeschenk met Mister Mojo

De laatste werkdag van je collega komt eraan. Met een gepersonaliseerde borrelplank van Mister Mojo geef je je collega een uniek afscheidscadeau, waar hij of zij veel plezier van zal hebben. Van eten houdt tenslotte (bijna) iedereen.

In de plank kan je bijvoorbeeld een ‘inside joke’ van jullie bedrijf laten graveren. Ook kan je de borrelplank van een zelfgemaakt design voorzien. Het personaliseren van het afscheidscadeau voor jouw collega kost slechts een paar minuten.

 

cadeau pensioen collega

 

Laatste werkdag collega: geef een goedgevulde borrelplank als afscheidscadeau

Bij een borrelplank als afscheidscadeau voor je collega horen natuurlijk ook lekkere hapjes. Afhankelijk van de smaak, kan je een mand vullen met alles waar je collega van houdt, om te serveren op de gepersonaliseerde borrelplank. Een bedankcadeau waarmee je meteen aan de borrel kan op de laatste werkdag van je collega. Klinkt gezellig, toch?

Lekkere hapjes voor op de borrelplank

Is je collega een echte Bourgondiër? Kies dan voor een fles wijn uit de favoriete wijnregio van je collega, een bijzonder Frans kaasje, en een gedroogd biologisch worstje. Een persoonlijk afscheidsgeschenk dat je collega gegarandeerd het water in de mond zal doen lopen. In deze blog doe je meer inspiratie op voor een goedgevulde borrelplank.

Is je collega meer van de gezonde snacks? Denk dan aan ongebrande noten, goede olijven met pit en gedroogd fruit als vijgen en dadels om de mand mee te vullen. Bekijk hier meer tips over het maken van een gezonde borrelplank. Een biologische natuurwijn erbij, of een alcoholvrij aperitief, en het presentje voor de laatste werkdag van je collega is compleet.

Meer ideeën voor originele bedankjes collega

Natuurlijk zijn er nog veel meer originele bedankjes te bedenken voor het afscheid van een collega. Er bestaan talloze cadeaus die je kan personaliseren met een speciaal ontwerp of tekst voor je collega. Zoals glaswerk, een bijzondere wijn, een laptoptas, of een mand vol handgemaakte verzorgingsproducten voor een collega die toe is aan een flinke dosis self-care. Zolang je het maar persoonlijk houdt.

Welk afscheidsgeschenk voor het pensioen van je collega?

Wanneer een collega met pensioen gaat, dan heeft diegene er vaak al vele jaren op zitten in het bedrijf. Alle reden om je collega met een goed gevoel weg te laten gaan, met het geven van een origineel en persoonlijk pensioencadeau. Vraag je collega hoe hij of zij de welverdiende vrije tijd wil doorbrengen, en stem daar jullie afscheidsgeschenk op af.

Zo is de een van plan om de wereld rond te reizen, en kijkt de ander er naar uit om hele dagen in de tuin te werken. Voor de eerste is een goede reiskoffer op zijn plaats, terwijl je de tuinier blij maakt met een bijzonder tuinboek. Of misschien wil je collega eindelijk alle ongelezen boeken in de boekenkast lezen. Denk dan bijvoorbeeld aan een mooie vintage leeslamp als afscheidscadeau voor het pensioen van je collega.

Meer weten?

Voor iedere persoon is een uniek afscheidscadeau te bedenken. Wij van Mister Mojo denken graag met je mee. Meer weten over het personaliseren van een unieke borrelplank als blijk van waardering voor je collega of het plaatsen van een zakelijke bestelling? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.