Vijf originele relatiegeschenken waarmee je écht indruk maakt

Originele relatiegeschenken kunnen het verschil maken in het behouden van een goede zakelijke relatie. Je wilt immers een goede indruk achterlaten en ervoor zorgen dat je band behouden blijft, of misschien zelfs versterkt wordt. Relatiegeschenken zijn er dan ook in verschillende prijsklassen, van zoiets simpels als een pen met uw bedrijfsnaam tot een gave borrelplank met logo. Omdat je met een origineel relatiegeschenk pas écht jezelf onderscheid van de rest hebben we een lijstje samengesteld met de vijf meest originele relatiegeschenken die te krijgen zijn.

Borrelplank met uw logo

We noemden hem al eerder, de borrelplank met logo. Een origineel relatiegeschenk die bovendien enorm praktisch is. Door te kiezen voor een plank met een luxe uitstraling laat je zien dat je waarde hecht aan de relatie, terwijl de borrelplanken van Mister Mojo enorm betaalbaar zijn. Kies bijvoorbeeld voor een gegraveerde tapasplank of gaaf kaasplankje van geolied beukenhout. Bij bestellingen groter dan vijf stuks maken we graag een vrijblijvende offerte op maat met scherpe tarieven, neem dus snel contact met ons op via info@mistermojo.nl of via ons contactformulier. Welke ondernemer wil er immers niet onder de aandacht worden gebracht tijdens een gezellige borrel?

Gepersonaliseerde notitieboekjes

Een ander origineel relatiegeschenk is een notitieboekje met het logo of de naam van de ontvanger erop. Notitieboekjes zijn praktisch en kunnen gebruikt worden voor het maken van aantekeningen tijdens vergaderingen, het bijhouden van to-do lijstjes en het opschrijven van ideeën. Door het relatiegeschenk te personaliseren, laat je zien dat je aandacht besteedt aan de ontvanger en zijn of haar individuele behoeften.

Duurzame waterflessen

Milieubewuste relatiegeschenken zijn tegenwoordig erg populair. Overweeg het geven van duurzame waterflessen gemaakt van gerecycled materiaal of roestvrij staal. Deze flessen zijn herbruikbaar, verminderen het gebruik van plastic en laten zien dat je geeft om duurzaamheid. Personaliseer de flessen met het logo van je bedrijf om jouw merkidentiteit te versterken.

Digitale cadeaubonnen

In een steeds meer digitale wereld kan een digitale cadeaubon een handig en origineel relatiegeschenk zijn. Hiermee geef je de ontvanger de vrijheid om zelf een cadeau te kiezen dat bij hem of haar past. Digitale cadeaubonnen kunnen gebruikt worden voor online winkels, restaurants, ervaringen of zelfs voor het boeken van een weekendje weg. Het biedt flexibiliteit en maakt het mogelijk om een persoonlijk tintje toe te voegen door een specifiek bedrag of bericht te selecteren.

Gepersonaliseerde koffiemokken

Een geweldige optie voor koffieliefhebbers is het geven van gepersonaliseerde koffiemokken. Laat mokken bedrukken met het logo of de naam van de ontvanger, samen met een inspirerende boodschap of citaat. Elke keer dat de ontvanger zijn of haar favoriete warme drank gebruikt, zal hij of zij aan jou en je bedrijf denken. Kies voor hoogwaardige mokken die lang meegaan en het dagelijkse koffiemoment net wat specialer maken.

Met deze vijf originele relatiegeschenken kun je zeker indruk maken en je onderscheiden van anderen. Kies een relatiegeschenk dat past bij de interesses en behoeften van de ontvanger en vergeet niet om het te personaliseren met je eigen merkidentiteit. Zo bouw je aan een sterke en langdurige zakelijke relatie.

Winkelwagen