Relatiegeschenken

Een gepersonaliseerd geschenk voor zakelijke relaties

Verras klanten, medewerkers of leveranciers met een uniek en gepersonaliseerd relatiegeschenk. Sta iedere borrel in de schijnwerpers met onze gegraveerde borrelplanken. Zo zijn ze niet alleen het perfecte cadeau voor zakelijke relaties, maar zijn ze ook uitstekend te gebruiken als promotiemateriaal.

Unieke relatiecadeaus

Relatiegeschenken zijn dé manier om je te onderscheiden van de concurrentie en te laten zien dat je jouw zakelijke relatie waardeert. Misschien wil je jouw leverancier bedanken voor zijn betrouwbaarheid of klanten voor hun prettige samenwerking. Ook tijdens de feestdagen zijn relatiegeschenken een goede manier om terug te blikken op het afgelopen jaar en tevens alvast vooruit te kijken naar de succesvolle jaren die mogen volgen. 

Waarom relatiegeschenken?

We geven relatiegeschenken om verschillende redenen. Het is een manier om te bedanken en waardering te tonen aan klanten, collega’s, en andere belangrijke zakelijke relaties. Deze cadeaus helpen de banden te versterken en een goede relatie op te bouwen. Bovendien kunnen relatiegeschenken een handige manier zijn om je merk in de schijnwerpers te zetten, bijvoorbeeld tijdens een borrelmoment. Hoewel relatiegeschenken veelal rond de feestdagen worden gegeven zijn er natuurlijk veel meer gelegenheden waar deze cadeaus van pas komen. Denk aan verjaardagen en jubilea, maar ook aan beurzen, evenementen, en bedrijfspresentaties. 

Relatiegeschenk ter promotie

Relatiegeschenken kunnen natuurlijk ook fungeren als promotieartikelen voor je merk. Zo kun je bij Mister Mojo je logo of persoonlijke boodschap een van onze borrelplanken laten graveren, en maak je van jouw geschenk een appetijtelijk reclamebord. Iedere keer dat de borrelhapjes op tafel komen worden jouw relaties herinnerd aan jouw bedrijf, merk of organisatie. 

Wij begrijpen dat niet ieder bedrijf een multinational is, dus bestel je jouw relatiegeschenken bij Mister Mojo al vanaf 1 stuk! Of je de borrelplanken nu gebruikt als promotieartikel of ze weggeeft aan jouw meest gewaardeerde klanten: de gepersonaliseerde borrelplanken van Mister Mojo vallen altijd in goede aarde. Ben je toch van plan een grote bestelling te plaatsen? Vanaf 5 stuks bieden we je graag een geheel vrijblijvende offerte op maat. 

De beste momenten om een relatiegeschenk te geven

Behalve de feestdagen zijn er natuurlijk talloze passende momenten om een relatiegeschenk te geven. Om die reden brengen we je graag op de hoogte van wat belangrijke data: 

  • Complimentendag: 1 maart 2023
  • Dag van de Thuiswerker: 16 maart 2023
  • Pasen: 9 april 2023
  • Secretaressedag: 20 april 2023
  • Dag van de Arbeid, 1 mei 2023
  • Dag van de zorg: 12 mei 2023
  • Dag van de Stagiair: 25 mei 2023
  • Dag van de Schoonmaker: 15 juni 2023
  • Dag van de Leraar: 5 oktober 2023
  • Kerst: 25 en 26 december 2023

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang direct 10% korting op je aankoop!

De waardering van mistermojo.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.4/10 gebaseerd op 30 reviews.